Over ons

Eis ergon bv
Coreanna 77
4191 DC Geldermalsen

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr. 11053296
Algemene voorwaarden Eis ergon BVEis ergon BV

Eis ergon BV is in 2002 opgericht door Roeland Datema. Sinds de oprichting levert Eis ergon BV adviesdiensten, interim- en changemanagement op het op het gebied van transportveiligheid, tunnelveiligheid en brandveiligheid.

Roeland Datema

 0345 47 38 24

 06 547 283 96


Roeland Datema

Roeland Datema is een strategisch manager en adviseur die sterk gericht is op het bereiken van doelstellingen en resultaten. Een goede antenne voor haalbaarheid en realisatie zorgt ervoor dat complexe vraagstukken bij hem in goede handen zijn:

‘Ik houd ervan om samen met de klant op maat een aanpak te formuleren. Wat mij betreft gaan we daarbij vooral op zoek naar creatieve en praktische oplossingen’

Roeland begon zijn loopbaan bij de Koninklijke Landmacht. Vervolgens heeft hij zijn kennis en ervaring verder opgebouwd door functies bij de Brandweer en Koninklijke Luchtmacht. 
Na 2 jaar ervaring bij een organisatieadviesbureau, richtte hij in 2002 Eis ergon bv op. Sindsdien heeft hij binnen verschillende organisaties en bedrijven een groot aantal opdrachten vervuld als adviseur, projectleider en interim-manager.

Samenwerking

Afhankelijk van de door de opdrachtgever gewenste dienstverlening wordt door Eis ergon BV samengewerkt met diverse andere bedrijven.

Eis ergon BV werkt bijvoorbeeld samen met:

Logo aB2

Adviesbureau (aB)2 BV